Custom Search

Uvod

Dvojčka

WTC7

Pentagon

Let 93

Dokazi

Zanimivosti

Kdo je vedel?
Izraelski vohuni
Trgovanje z delnicami
Ugrabitelji
NORAD
Controled Demolition Inc.

Uradna poročila

Bin Laden

Zakaj???

ZDA gre v vojno

PNAC

 

 

Kontakt

Kratice

Viri

 

Domov


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zanimivosti o 11. septembru

Denar

Ena od najbolj zanimih in najbolj zgovornih stvari v zvezi z 11. septembrom je denar. Ne samo tisti, ki je izginil ampak tudi tisti, ki ga je vlada ZDA namenila za raziskavo ozadja napada. To namreč govori o tem, kako pomemben je ta dogodek.

Verjetno se vsi spomnimo afere predsednika Clintona z Monico Lewinsky. Država je za preiskavo njegovega spolnega živlenja zapravila 4,4 M $.Skupaj z preiskavo v aferi Whitewater 40 M $.

Za raziskave o zrušenju Dvojčkov je ameriška vlada plačala FEMA-i 600.000 $. Za delo komisije, ki je nastala zaradi zgrožene javnosti ob podatkih, ki so tudi na tej spletni strani, pa je zapravila 15 M $.
K temu pa lahko še prištejemo stroške za raziskave NIST-a, ki je v treh letih zapravil 20 M $.

Številke so zelo zgovorne! Temu je potrebno dodati, da je Komisija zapisala, da vir financiranja celotne akcije ni pomemben. Je kaka bolj pomembna stvar kot ugotoviti, kdo je financiral tako dejanje in mu preprečiti, da bi kaj takega ponovil?

Zasedenost Letal

Ugrabljena letala so imela 20-50% zasedenost sedežev, medtem ko je bila zasedenost na drugih poletih tega dne 70-90%.

Povezave s CIA

Letalska šola: Daniel Hopsicker je ugotovil, da ima šola na Floridi, na kateri naj bi se učili letenja ugrabitelji, povezavo z CIA, in da jo vodi bivši kriminalec iz Nizozemske.

Antraks

Po napadu 11. septembra je vlada poslala v zakonsko proceduro Patriotski akt, ki je odvzel američanom kup svoboščin in pravic. Dva najvplivnejša senatorja, ki sta poskušala upočasniti ali preprečiti sprejetje tega zakona, sta dobila pisma z antraksom. Kot vemo, se je raziskava teh pisem končala, ko so ugotovili, da antraks prihaja iz vojaških laboratorijev ZDA.